Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2007

Ετοιμάζουν απεργία και οι σκηνοθέτες!

Για τις πρώτες τους διαπραγματεύσεις με τα μεγάλα στούντιο του Χόλιγουντ ετοιμάζονται οι Αμερικανοί σκηνοθέτες. Μετά τους σεναριογράφους, και το συνδικάτο των σκηνοθετών ζητά να επανεξεταστούν οι όροι πληρωμής για τη διανομή του έργου τους σε ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας.

Νωρίτερα μέσα στο Δεκέμβριο η Αμερικανική Ένωση Σκηνοθετών (DGA) εξέφρασε την απογοήτευσή της για την έλλειψη προόδου στις διαπραγματεύσεις με τους σεναριογράφους.

Το συνδικάτο είχε μάλιστα δηλώσει ότι θα προγραμματίσει τις δικές του διαπραγματεύσεις με τα στούντιο μέσα στον Ιανουάριο, εάν δεν υπήρχε ελπίδα να λήξει η απεργία των σεναριογράφων μέχρι το τέλος του χρόνου. Η απεργία των σεναριογράφων ξεκίνησε πριν από οκτώ εβδομάδες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Guardian, οι σκηνοθέτες ζητούν παρόμοιο καθεστώς όσον αφορά τις απολαβές τους με αυτό που ζητούν οι σεναριογράφοι.

Τα συμβόλαια σκηνοθετών και ηθοποιών λήγουν στις 30 Ιουνίου. Το συνδικάτο των Ηθοποιών (SAG) αναμένεται να ξεκινήσει τις δικές του διαπραγματεύσεις μέσα στην άνοιξη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

My hard drive crashed but luckily I have pictures saved on my iPhone and some on my iPod. I bought a new Mac, is there a way to transfer the pictures to the computer other than e-mailing them one at a time?



________________
[url=http://unlockiphone22.com]unlock iphone[/url]