Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2007

Ο Jackson Επιστρέφει στο The Hobbit


Με χθεσινή της ανακοίνωση, η New Line μας πληροφόρησε ότι ο Peter Jackson(Lord of the Rings) θα συνεργαστεί ξανά με το στούντιο σε δύο ταινίες Hobbit, οι οποίες θα γυριστούν ταυτόχρονα. Όμως ο Jackson δεν θα κάτσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη αυτή τη φορά, αλλά θα εκτελέσει χρέη παραγωγού, μαζί με την σύζυγο του, Fran Walsh. Η παραγωγή των δύο ταινιών θα ξεκινήσει μέσα στο 2009, με προοπτική κυκλοφορίας στις αίθουσες το 2010 και το 2011. Ωστόσο δεν έχει βρεθεί ακόμη σκηνοθέτης.


Οι μακρόχρονες διαφωνίες της New Line και Jackson λύθηκαν και τελικά επήλθε η άνωθι συμφωνία. Ο Jackson δήλωσε συγκεκριμένα:


" Είμαι ευχαριστημένος που λύθηκαν οι διαφορές μου με τη New Line και έτσι ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για μένα και τους παλιούς μου φίλους. Είμαστε χαρούμενοι που θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας στη Μέση Γη."

6 σχόλια:

Γκρινιάρης είπε...

Πολύ ωραίο βιβλίο, ελπίζω η ταινία να είναι ανάλογη του LOTR. Αλλά σε δύο κομμάτια; Εντύπωση μου κάνει. Θα μπορούσε να χωρέσει και σε μία νομίζω.

Γκρινιάρης είπε...

Μετά θα γυρίσουν και σε ντοκιμαντέρ το Σιλμαρίλιον; :)

DarkChild είπε...

to silmarillion mporei na ginei ntokimanter se 5 dvd me afigiti ton attenboroygh se paragogi bbc...xaxaxaxaaxx]

osos gia to hobbit akoma den einai gnosto to thma ton 2 tainion.mporei na to xorisoyn sti mesi(pio polla fragka diladi) eno kapoioi lene oti mporeii deyteri tainia na einai kati san sequel

eidomen....

Γκρινιάρης είπε...

Τι σόι sequel θα έχει το Hobbit; Την τριλογία του LOTR εν συντομία; :D

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Αντε...Μπας και δουμε καμια σοβαρη υπερπαραγωγη....

DarkChild είπε...

den xero ti na soy po...tha mathoyme en kairo pisteuo

preza tv..simfono..!!!