Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008

Η Επιστροφή του Ρόμποκοπ!

Συντάκτης:DarkChild

O Ρόμποκοπ θα ξαναχτυπήσει τα πορτοπαράθυρά μας όχι σε prequel ούτε σε sequel, αλλά σε ένα κανονικότατο ριμέικ! Η ΜGM, τα στούντιο που κρύβονται πίσω από το σιδερό-franchise αποκάλυψε την πρόθεσή της να αναζωογονήσει την παλιά της κόπια, προσδίδοντάς της αέρα από τον 21ο αιώνα.

Για το λόγο αυτό έβγαλε στη δημοσιότητα ένα ηλεκτρονικό φυλλάδιο, αναζητώντας συνεργάτες που θα του αποφέρουν χρήματα προκειμένου να ράψουν την ολοκαίνουρια ατσαλένια στολή του Μέρφι, του αστυνομικού που γάζωσε στην κυριολεξία στις σφαίρες μία συμμορία κακοποιών και μετεξελίχθηκε σε... RoboCop !
"Νεκρός η Ζωντανός, έρχεσαι μαζί μας! Γίνε συνεργάτης σε μία ασύλληπτη παραγωγή!" ("Dead or alive, you're coming with us. Partner up with an unstoppable franchise"), αυτός είναι ο τίτλος του φυλλαδίου που αλωνίζει τους σινεκύκλους αναζητώντας συνεργασίες. Όπως μπορείτε να δείτε στο SciFiUpdates, το φυλλάδιο έχει όλα τα στοιχεία επικοινωνίας με την εταιρεία και αναλύει όλο το σκεπτικό της σχετικά με την ταινία.

Όλα δείχνουν πως η MGM δεν θα τσιγκουνευτεί τίποτα και θα τα δώσει όλα προκειμένου να μας χαρίσει ένα μεγαλειώδες ριμέικ που θα ξαναδώσει πνοή σε όλους τους RoboCop φαν!

Όσοι πιστοί προσέλθετε!

Πηγή:cinemag

Δεν υπάρχουν σχόλια: