Δευτέρα 14 Ιουλίου 2008

Warner και DC Σχεδιάζουν το Πλάνο των Υπερηρωών

Συντάκτης:DarkChild

Είναι γεγονός. Παρ' ότι η DC Comics έχει πολύ μεγάλο κατάλογο υπερηρώων, δεν τον έχει εκμεταλλεύτεί κινηματογραφικά όπως η Marvel. Αυτό όμως μάλλον θ' αλλάξει, αφού η Warner Bros. ("μαμά" εταιρεία της DC Comics) αποφάσισε να κάνει ένα μεγαλόπνοο σχέδιο κινηματογραφικών μεταφορών των ηρώων της DC. Δε ξέρουμε περισσότερα αφού το στούντιο κρατά κρυφά τα χαρτιά του. Μόνο μια λιτή ανακοίνωση έχει γίνει:

"We're constantly looking at how best to exploit the DC Comics characters and properties."

Και όταν λέμε DC δεν αναφερόμαστε μόνο στους Batman και Superman, οι οποίοι έχουν το πρόγραμμα τους. Ούτε στους Watchmen που αναμένονται του χρόνου.
Ο Green Lantern βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως και ο The Flash. Η Wonder Woman έχει μείνει στάσιμη. Περιμένουμε περισσότερα νέα για το status του Green Arrow/Super Max. Μη μιλήσουμε για την "προβληματική" Justice League που περιμένει τη σειρά της.

Ο Shazam! υποτίθεται ετοιμάζεται από τον Peter Segal. Οι Teen Titans έχουν ανακοινωθεί, αλλά τίποτε άλλο δεν έχει γίνει γνωστό εδώ και ένα χρόνο. Πού είναι ο Plastic Man και ο Aquaman; Και να μην αναφερθώ στη Supergirl...

Περισσότερα καθώς θα γίνονται γνωστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: