Πέμπτη 10 Απριλίου 2008

Τηλεοπτική σειρά από τον Darren Aronofsky

Συντάκτης:
DarkChild


Ο Ντάρεν Αρονόφσκι φαίνεται ότι απέκτησε καινούργιο art-mate, με τον οποίο καταστρώνει τα μελλοντικά του σχέδια. Το όνομα αυτού είναι Τζον ΜακΛάφλιν, ο οποίος είναι ο σεναριογράφος τόσο της νέας μπαλετο-ταινίας του νεοϋορκέζου σκηνοθέτη , «Black Swan», όσο και της σειράς «Riverview Towers». Ο Ντάρεν Αρονόφσκι μετά την οικονομική αποτυχία της «Πηγής Της Ζωής» στρέφει τις μεταφυσικές του ανησυχίες και προς τη μικρή οθόνη, αφού θα είναι ο παραγωγός του «Riverview Towers». Οι κολλητοί, πλέον, Αρονόφσκι και ΜακΛάφλιν ψάχνουν απεγνωσμένα για τον σκηνοθέτη που θα κάτσει πίσω από τις κάμερες του πιλοτικού επεισοδίου. Οι δύο τους έχουν προσεγγίσει ήδη τον Πάτι Τζένκινς («Monster») και όπως όλα δείχνουν, αυτός θα είναι τελικά που θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Στο «Riverview Towers» μια οικογένεια μετακομίζει σε ένα διαμέρισμα, στο οποίο ενυπάρχουν μεταφυσικές δυνάμεις και οι Aronofsky fans θα πρέπει να περιμένουν με ανυπομονησία το τηλεοπτικό πέρασμα του σκηνοθέτη.

Η αρονοφσκική μανία μπορεί να κόπασε λίγο μετά την «Πηγή Της Ζωής», αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εξαλειφθεί. Η προσμονή έξι ολόκληρων χρόνων για το επόμενο δημιούργημα του Αρονόφσκι μετά το «Ρέκβιεμ», δεν μπορούμε να πούμε ότι δικαιώθηκε με την «Πηγή Της Ζωής». Το εντελώς προσωπικό (στα όρια του αυτισμού) φιλμ του Ντάρεν γνώρισε την απόλυτη box office τραγωδία και η Warner θα βλέπει για πολλά χρόνια εφιάλτες με τρεχούμενο νερό. Οι σινεφίλ εφιάλτες, όμως, του «Π» και του «Ρέκβιεμ Για Ένα Όνειρο», μας πιέζουν να ακολουθούμε με κάθε τρόπο τα δημιουργικά βήματα του εναλλακτικού νεοϋορκέζου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ντάρεν Αρονόφσκι και ο Τζον ΜακΛάφλιν αρχικά είχαν συμφωνήσει με το τηλεοπτικό δίκτυο HBO, για τη δημιουργία του «Riverview Towers» πριν από δύο χρόνια. Τελικά, όμως, μετακόμισαν στο AMC.

Πηγή:e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: