Παρασκευή 25 Απριλίου 2008

Ο Del Toro Επίσημα Αναλαμβάνει το The Hobbit!

Συντάκτης:DarkChild

Χθές κυκλοφόρησε μία κοινή ανακόινωση από τους παραγωγούς Peter Jackson και Fran Walsh, Toby Emmerich(πρόεδρο της New Line) και Mary Parent, νέα διευθύντρια της MGM's Worldwide Motion Picture Group, με την οποία μας πληροφορούν ότι ο σκηνοθέτης Guillermo del Toro ανέλαβε επίσημα το The Hobbit και το sequel του.
Ο del Toro θα μεταβεί στη Νέα Ζηλανδία για τα επόμενα τέσσερα χρόνια μαζί με τον Peter Jackson και τις εταιρείες παραγωγής του δεύτερου, Wingnut και Weta, όπου θα δουλέψουν ταυτόχρονα τις δύο ταινίες(όπως και ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών).

Την παραγωγή της ταινίας θα αναλάβουν από κοινού οι New Line Cinema και MGM, με την Warner Bros. να διανέμει τις ταινίες στις Η.Π.Α. και την MGM σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

Ο del Toro θα φύγει για τη Νέα Ζηλανδία αμέσως μόλις τελειώσει με το post-production του Hellboy II, δηλαδή τον Ιούλιο.
Το σενάριο δεν είναι έτοιμο, αλλά πιθανότατα θα το αναλάβουν οι Peter Jackson, Fran Walsh και Guillermo del Toro.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν πιθανότατα το 2009 με στόχο να κυκλοφορήσουν οι ταινίες στα τέλη του 2011 και 2012 αντίστοιχα.

Για τα γυρίσματα θα χρησιμοποιηθούν οι εγκατάστασεις που χρησιμοποίησε ο Peter Jackson στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Το The Hobbit εξιστορεί την απόκτηση του Δαχτυλιδιού της Δύναμης από τον Bilbo Baggins, ενώ το σίκουελ θα αναφερθεί στα γεγονότά που συνέβησαν μεταξύ του The Hobbit και του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, δηλαδή μία περίοδο 60 ετών.

Περισσότερα καθώς θα γίνονται γνωστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: