Τρίτη 6 Μαΐου 2008

Ο Iron Man Άναψε Φωτιές... στη Marvel!

Συντάκτης:DarkChild

Μέτα το μεγάλο άνοιγμα του Iron Man στο box office, οι ιθύνοντες της Marvel όχι μόνο τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, αλλά παράλληλα ανακοίνωσαν το πρόγραμμα των ταινιών της εταιρείας μέχρι το 2011.

Έτσι λοιπόν, η Marvel ανακοίνωσε πως το Iron Man 2 θα βγεί στις αίθουσες στις 30 Απριλίου 2010. Θα ακολούθησει ο Thor(έχει ακουστεί το όνομα του Matthew Vaughn ως σκηνοθέτη) στις 4 Ιουνίου 2010. Ο χαρακτήρας του Thor θα κάνει ένα cameo στο Iron Man 2.

Ο David Maisel της Marvel Studios δήλωσε "Iron Man 2 will be used to introduce Thor", ενώ για το μέλλον του Hulk είπε "We definitely plan on continuing." Πρόσθεσε πως η παραγωγή του Spider-Man 4 συνεχίζεται κανονικά: "I can't give any other updates other than to say it's in development and everybody's excited about 'Spider-Man 4."

Στις 6 Μάη 2011 θα κάνει πρεμιέρα το First Avenger: Captain America το οποίο θα ακολουθηθεί από το The Avengers τον Ιούλιο του ίδιου έτους.

Τέλος το στούντιο επιβεβαίωσε πως βρίσκεται στα σκαριά ο Ant-Man, με τον Edgar Wright(Shaun of the Dead) ως σκηνοθέτη, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί η μέρα κυκλοφορίας της ταινίας.
Στο άμεσο μέλλον όπως είναι φυσικό, αναμένονται ανακοινώσεις όσον αφορά το δημιουργικό τμήμα και το casting των ταινιών και είναι πιθανή οποιαδήποτε αλλαγή στις ονομασίες ή τις πρεμιέρες των ταινιών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μην εκπλαγούμε αν δούμε εκτός από τον Thor και τον War Machine να φιγουράρει στο επόμενο Iron Man...