Παρασκευή 25 Απριλίου 2008

Νέο HD Trailer του The Chronicles of Narnia: Prince Caspian

Συντάκτης:DarkChild

Το The Chronicles of Narnia: Prince Caspian θα βγεί στις αίθουσες το Μάη. Σκηνοθετεί ο Andrew Adamson, ο οποίος έχει αναλάβει και το σενάριο μαζί με τον Christopher Markus, βασισμένοι στο μυθιστόρημα του C.S. Lewis. Στην δεύτερη ταινία της τριλογίας, τα αδέρφια Pevensie, επιστρέφουν στη Narnia, όπου θα βοηθήσουν τον Prince Caspian να αντιμετωπίσει ένα σατανικό βασιλιά και να πάρει πίσω το θρόνο που του ανήκει. Παίζουν οι Georgie Henley, Skandar Keynes, William Moseley, Anna Popplewell, Ben Barnes, Peter Dinklage, Warwick Davis, Vincent Grass, Ken Stott, Pierfrancesco Favino, Sergio Castellitto και Liam Neeson.

Δείτε το νέο HD τρέιλερ εδώ.

4 σχόλια:

mstaiko είπε...

hi! ξέρεις αν έχει οριστεί ημερομηνία για την ελληνική πρεμιέρα της ταινίας? Μου κάνει εντύπωση που άλλες ταινίες έρχονται με διαφορά άντε το πολύ κανένα μηνα κ γι'αυτήν δεν έχει γραφτεί κάτι επίσημα ή ανεπίσημα. το Iron man πχ κάνει πρεμιέρα την πρωτομαγιά δλδ 1 μέρα ΠΡΙΝ την Αμερική και μόνο 1βδομ μετά την Αγγλία! το έχω παρατηρήσει σεόλες τις ταινίες αυτό το μπέρδεμα κ ώρες ώρες μου τη δίνει για τους distributors! δλδ αυτά που θεωρούνται summer blockbusters πότε εμείς θα τα βλεπουμε?

DarkChild είπε...

το ποτε θα βγει η καθε ταινια σε καθε χωρα(πλην των ΗΠΑ ισως που εκει αποφασιζουν κυριως τα στουντιο) εχει να κανει με τις εταιριες διανομης κυριως.αυτες αποφασιζουν ποτε ειναι πιο "καλα" να βγει η καθε ταινια

παντως το The Chronicles of Narnia: Prince Caspian αν δεν αλλαξει κατι μεχρι τοτε, εχει οριστει να κυκλοφορησει στην Ελλαδα στις 21 Αυγουστου.

mstaiko είπε...

thanx darkchild!
είδα οτι στην Ιταλία θα προβληθεί στος 20 οπότε κάπου εκεί γύρω προσανατολιζόμουν (γκρ, 3 μήνες μετά, έλεος!) πάντως το καλοκαίρι για εμάς δεν φημίζεται ως κινηματογραφική σεζόν, μάλλον λόγω διακοπών εν αντιθέσει με την Αμερική που είναι μια απο τις πιο προσοδοφόρες εισπρακτικά περιόδους (όπως τα Χριστούγεννα, των Ευχαριστιών, το Πάσχα ενίοτε και το καλοκαίρι με τα γνωστά καλοκαιρινά blockbusters)
Στην Ιαπωνία γίνεται χαμός γι'αυτήν την ταινία κ φαντάσου οτι το βιβλίο στο οποίο βασίζεται δεν ανήκει στα αναγνώσματα κ την παραδοσή τους. μιλάμε για εμπορική τρέλα!

DarkChild είπε...

tipota ..oti aporia exeis edo eimaste!!