Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

Στην Ελλάδα Έρχονται οι Συντελεστές του Mamma Mia

Συντάκτης:DarkChild

Την Πέμπτη αρχίζουν οι αφίξεις οι πρωταγωνιστές του Mamma Mia στην Ελλάδα προκειμένου να παραχωρήσουν συνεντεύξεις για την ταινία.

Την Παρασκευή και το Σάββατο οι Μέριλ Στριπ, Πιρς Μπρόσναν, Κόλιν Φερθ, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Αμάντα Σέιφριντ, Νόμινγκ Κούπερ θα συναντηθούν με περισσότερους από 200 δημοσιογράφους από ολόκληρο τον κόσμο για να μιλήσουν για την ταινία.

Συνεντεύξεις θα δώσουν και οι Μπένι Αντερσον και Μπιόρν Ούλβεους, τα πρώην μέλη των Abba που είναι υπεύθυνοι για την επιτυχία του μιούζικαλ, η σκηνοθέτις Φιλίντα Λόιντ, η παραγωγός Τζούντι Κρέιμερ και η σεναριογράφος Κάθριν Τζόνσον.

Οι ακριβείς ώρες αφίξεων και τα ξενοδοχεία στα οποία θα μείνουν οι σταρ δεν έχουν γίνει γνωστά για λόγους ασφαλείας.
Την Κυριακή το καστ θα αναχωρήσει για την Βρετανία, όπου θα γίνει η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, ενώ στην Ελλάδα το φιλμ θα προβληθεί σε παγκόσμια πρεμιέρα από τις 3 Ιουλίου. Στη συνέχεια θα αρχίσει να προβάλλεται σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν το καλοκαίρι του 2007 στη Σκόπελο, τη Σκιάθο και το Πήλιο.

«Επιλέξαμε τη Σκόπελο ύστερα από σχολαστικότατη έρευνα που άρχισε τον Νοέμβριο του 2006» δηλώνει στην εφημερίδα Το Βήμα ο Μαρκ Χάφαντ, ένας εκ των διευθυντών παραγωγής της ταινίας.

Περισσότερα από 22 ελληνικά νησιά επισκέφθηκαν οι παραγωγοί πριν καταλήξουν στις Σποράδες. «Χρειαζόμασταν ένα μεγάλο λιμάνι -της Σκιάθου-, έναν μικρό κόλπο που θα ήταν το λιμάνι της Ντόνα για το φινάλε της ταινίας -αυτό το βρήκαμε στη Δαμούχαρη του Πηλίου- μια όμορφη ακρογιαλιά και ένα ύψωμα με ξωκλήσι. Ήταν απαραίτητο οι αποστάσεις ανάμεσά τους να είναι μικρές και δεν βρήκαμε πολλά ελληνικά νησιά που να μπορούν να προσφέρουν αυτόν τον συνδυασμό» συμπληρώνει ο Μ.Χάφαντ που το 1999 βρέθηκε στην Κεφαλλονιά για τα γυρίσματα της ταινίας Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι.

Σύμφωνα με την υπόθεση της ταινίας μια νεαρή κοπέλα που ετοιμάζεται να παντρευτεί σε ένα ελληνικό νησί καλεί στο γάμο τους τρεις πιθανούς μπαμπάδες της. Η συνάντηση με τη μαμά Ντόνα προσφέρουν άφθονες στιγμές γέλιου.

Στο Mamma Mia ακούγονται δεκάδες μεγάλες επιτυχίες των ΑΒΒA όπως το ομώνυμο Mamma Mia, Super Trouper, Dancing Queen, The Winner Takes It All, SOS, Honey- Honey, Money- Money- Money, Chiquitita, Voulez-Vous, Slipping Through My Fingers, Waterloo, Ι Had A Dream, Take A Chance on Me.

Το διάσημο μιούζικαλ έχει αποτελέσει τεράστια εμπορική επιτυχία, έχει προβληθεί σε δεκάδες χώρες, ενώ το έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 30 εκατομμύρια θεατές.

Πηγή:in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: