Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2008

Smallville - Season 5


Μόλις ολοκλήρωσα την 5η περίοδο, αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος. Μπορεί η σεζόν να ξεκινά καλά ,αλλά από εκεί και πέρα το θέαμα είναι αρκετά βαρετό και αδιάφορο. Σε αυτό φταίει το σενάριο. Τα περισσότερα επεισόδια δεν έχουν σχέση με την κυρίως υπόθεση της σειράς και μάλιστα είναι μέτρια και γεμάτα υπερβολές. Ειδικά τα επεισόδια με τον Άγιο Βασίλη, τους βρυκόλακες και το άλλο που ήταν αντιγραφή του SAW, τα χαρακτηρίζεις το λιγότερο απαράδεκτα. Γενικά το επίπεδο πέφτει αρκετά σε αυτήν την περίοδο και το μόνο που σε αποζημιώνει είναι το τελευταίο επεισόδιο, που σου τραβάει την περιέργεια για την έκτη σεζόν. Το μόνο ενδιαφέρον σε αυτήν την περίοδο ήταν ότι επιτέλους ο Κλαρκ έκανε σεξ...!!!!

11 σχόλια:

Annie_Hall είπε...

Τη μισώ αυτή τη σειρά!Είναι πιο χαζή κι από το Λόις και Κλαρκ!Πιστεύω ότι δεν αξίζει ούτε για εγκυκλοπαιδικούς λόγους και είναι άπειρα βαρετή...Τόσες σειρές υπάρχουν(που οι περισσότερες βλέπονται και δεύτερη φορά)τι σε βρήκε και βλέπεις το Smallville;

DarkChild είπε...

δε ξερω τισ προτιμησεις σου και δε μπορω να κρινω καθαρα γιατι δε σου αρεσει ...ειναι δικαιωμα σου βεβαια, αλλα διαφωνω ως προς το ειναι βαρετη(συνολικα).η σειρα εξαλλου εχει πολλους φαν και δεν ειναι τυχαιο οτι εχει συμπληρωσει 7 σεζον..βεβααι αυτο δεν την κανει αυτοματως καλη,αλλα ειναι ενα θετικο στοιχειο.βασικα εγω ποτε δεν ειμουν φαν του σουπερμαν(ο λιγοτερο αγαπητος μου σουπερηρωας), και θα συμφωνησω πως το Λόις και Κλαρκ ηταν ενα χαλι.ομως το Smallville (0δε ξερω το γιατι και εγω)ειναι αρκετα ενδιαφερον..ισως ειναι ο τροπος που προσεγγιζουν τον ηρωα..δε ξερω αλλα μου αρεσει.σιγουρα δεν ειναι η αξεχαστη σειρα και εχει αρκετες αδυναμιες σεναριακα και ερμηνευτικα,αλλα παντως ειναι αρκετα καλη.

Annie_Hall είπε...

Γενικά τέτοιες σειρές δεν είναι του γούστου μου(αγαπημένες μου είναι τα C.S.I. και Bones).Τις πρώτες σεζόν τις έχω ψιλοπαρακολουθήσει και από ένα σημείο και μετά βαρέθηκα.Είμαι της άποψης ότι μια σειρά πρέπει να τελειώνει στην ώρα της και όχι να ξεχειλώνεται μόνο και μόνο επειδή κάνει επιτυχία!Άσε που δεν φτάνει που είναι μια σειρά με τον σούπερμαν(ελάχιστα καλύτερος από τον Spiderman-τους απεχθάνομαι και τους δύο-)είναι μία σειρά με τον σούπερμαν πιτσιρίκι!Πόσο φλώρος μπορεί να είναι ένας υπερήρωας(ο Spiderman απάντησε στο ερώτημα μου εδώ και καιρό). Α ναι, καλή χρονιά!

DarkChild είπε...

kalh xronia episis. entaxei afoy de soy aresoyn tetoioy eidoys seires, de mporeis na krineis antikeimenika tin en logo seira!!!

Ανώνυμος είπε...

επειδη εγω ειμαι απο τους πιο φανατικους της σειρας μπορεις σε παρακαλω να μου πεις που βρηκες την πεμπτη σεζον? γιατι στην ελλαδα κυκλοφορει μεχρι και η τεταρτη! Η το κατεβασες απο το ιντερνετ? Please SOS!!!!

DarkChild είπε...

ego to agorasa apo to mediadis.com(belgio) episis mporeis na to breis sto amazon.co.uk kai sto play.com(agglia)stin ellada einai agnosto to pot kai an tha kikloforisei!!!elpizo na se boithisa

Ανώνυμος είπε...

Βελγιο ε???(!)Μαλλον θα πω σε κανενα γνωστο μου που αγοραζει πραγματα μεσω ιντερνετ να μου το παραγγειλει! Ευχαριστω παντως!!!

DarkChild είπε...

tipota.opote the edo eimaste..na se enimeroso omos oti den exei ellinikoys ypotitloys!!!

Ανώνυμος είπε...

Darkchild εχω να σου κανω μια δυο ερωτησεις. Μπηκα προσφατα στο mediadis που μου ειχες πει.Θελω να παραγγειλω την 6η σεζον του smallville η οποια κανει 40 ευρω.Ποσο ειναι περιπου τα εξοδα αποστολης?σε ποσον καιρο ερχεται?ειναι δυσκολη η διαδικασια παραγγελειας?

DarkChild είπε...

ean paraggeileis mono ena dvd einai 2,75 an thimamai..alla se simferei na paraggeileis apo 2 kai pano gia na soy erthoyn synolika 4 eyrv..ego opote agorazo pairno 4-5 dvd kai plirono mono 4 eyro!!!!
tora to pote erxetai exartatai me to stock..opos eides dipla se kathe dvd leei se poses meres einai diathesimo..an iparxei sto stock ,erxetai se 4-5 meres to poli...i diadikasia einai poli eykoli(opos se ola ayta ta site) kai plironeis meso pistotikis kartas...nomizo dexetai kai paypal..elpizo na se boithisa!!!

Ανώνυμος είπε...

den ksero gia sas ego pantos katevasa tis sezon 5,6 kai7 apo to pirate bay se kali piotita