Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008

Ο Del Toro θα σκηνοθετήσει το The Hobbit

Συντάκτης:DarkChild

Ανακοινώθηκε επίσημα στην Γαλλική πρεμιέρα του "The Orphanage"(το οποίο παρήγαγε ο Del Toro), ότι ο Ισπανός σκηνοθέτης Guillermo Del Toro θα αναλάβει τη σκηνοθεσία της επερχόμενης ταινίας "The Hobbit"(βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο), καθώς και ακόμα μιας ταινίας βασισμένης στα έργα του J.R.R. Tolkien. Όπως είναι ήδη γνωστό ο Peter Jackson(σκηνοθέτης της τριλογίας του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών) θα αναλάβει χρέη παραγωγού. Η διασκευή του βιβλίου θα αρχίσει αμέσως μόλις τελειώσει η απεργία των σεναριογράφων.


Τα δύο φιλμ θα γυριστούν το ένα αμέσως μετά το άλλο, με το μπάτζετ να εκτιμάται στα 150 εκατομμύρια δολλάρια για κάθε φιλμ. Την παραγωγή θα αναλάβουν οι New Line και MGM.

Το The Hobbit γράφτηκε το 1937 και λαμβάνει πολλά χρόνια πριν τα γεγονότα που εξελλίσσονται στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Ο νεαρός Bilbo Baggins μαζί με τον μάγο Gandalf και μια ομάδα νάνων ξεκινούν ένα ταξίδι για να κλέψουν το θησαυρό του δράκου Smaug. Η πρώτη ταινία θα εξιστορεί τα γεγονότα του βιβλίου, ενώ η δεύτερη τα γεγονότα που διαδραματίζονται λίγο πριν εκείνων της Συντροφιάς του Δαχτυλιδιού.


Περισσότερα καθώς θα γίνονται γνωστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: